Nagelversteviging


Heb je mooie lange nagels, maar lukt het niet om de nagels mooi en sterk te houden? Dan kan je door middel van gel uw nagels verstevigen.
Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, dit wordt uitgehard onder het licht van een uv-lamp en in vorm gevijld.
De gel nagel kan op verschillende manieren worden afgewerkt: Naturel, french,color gel met een nail-art of gelakt.
Nagelverlenging


Nagels kunnen worden verlengd door middel van een tip. Een tip wordt halverwege de nagel aangebracht en men kan dan zelf de gewenste lengte bepalen.
Daarna wordt er gel aangebracht, dat uiteindelijk de stevigheid en vorm aan de nagel geeft. Gel nagels zijn flexibel, transparant en hebben een mooie glans.

French Manicure


French manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is en het nagelbed naturel. Dit effect kan met gel of nagellak worden bereikt.
Er zijn ook mogelijkheden voor een gekleurde French manicure.
Nabehandeling


Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagels en daarom moet u tussen de 3 a 4 weken terug komen voor een nabehandeling
(dit ligt natuurlijk aan de groeisnelheid van uw eigen nagels).
Hierbij wordt de lengte opnieuw bepaald, en worden de nagels opnieuw in balans gebracht door het aanbrengen van nieuwe gel.

Teennagels


U wilt graag mooie teennagels maar uw nagellak schilfert er snel af? Of hebt je gewoonweg geen tijd om iedere keer uw nagels te lakken?
Dan is gel op de teennagels echt iets voor u! U kunt kiezen uit color gel of French Manicure, Nail-art.
In overleg is er veel mogelijk, van glitter tot steentjes en stickertjes,….. Het is natuurlijk helemaal hot voor in de zomer met leuke teenslippers!
Colorgel


Indien u graag een semi-permanente kleur op uw nagels wenst, kunt u gebruik maken van het color gel. Dit is een laagje gel in een kleur naar keuze.
Ook deze gel moet worden uitgehard onder de UV lamp. Voordeel is dat de kleur perfect blijft zitten tot uw volgende nabehandeling.


Openingstijden


Nailstudio Wendy is open  van maandag tot ern met zaterdag
Enkel na afspraak!